El documental «Encaixonats»

Encaixonats és un documental de Marta Saleta que retrata la pèrdua d’uns carrers, d’unes llars i d’un estil de vida que ha existit fins ara al barri barceloní de Vallcarca.

Jordi és un veí de 76 anys a qui acompanyem durant els darrers mesos abans que sigui traslladat de la casa on ha viscut els últims 50 anys.Amb ell coneixem els espais que aniran desapareixent, els membres que resten encara a la Plataforma Salvem Vallcarca, i altres veïns del barri que encara hi treballen i hi viuen.

El documental serà distribuït a partir d’ara per Ikaps Audiovisuals SCP.

3 respuestas a El documental «Encaixonats»

  1. Rafael Balanzo, Rearquitecte dijo:

    Benvingut 2011!!!!,
    Benvingut el blog d’encaixonats Vallcarca!!!,
    Benvingut el documental penjat de 3´minuts!!!!.

    Vallcarca ha passat del umbral de lo real a lo virtual!! SOM VIUS!! No podrán enderrocar les nostres ànimes!!!!, seguirem actius de forma blogera!! SOM la wikileaks de Vallcarca.
    Endevant , jo estic disposat a col•laborar amb material, fotos , articles, FORUMS.

  2. Joan dijo:

    Bona tarda!

    Sòc un alumne de l’escola d’arquitectura de Barcelona que viu a Vallcarca, i m’agradaria poder veure i projectar aquest documental durant la setmana cultural de l’universitat que muntem els estudiants del 23 al 27 d’abril d’aquest any.

    M’agradaria posar-me en contacte amb tu, he intentat buscar el teu contacte però no l’he trobat!
    Gràcies!

    • Joan, perdona que no hem vist el comentari fins ara. Suposo que ja és tard. No sé si l’has vist. Segurament sortirà una altra projecció al setembre, ho anirem anunciant al bloc.Gràcies per l’interés i diculpa el retard!

Deja un comentario