Projecció a la Mostra de Cinema Etnogràfica 2015 a la Facultat de Geografia i Història (UB)

 

PROJECCIO ENCAIXONATS DINS LA MOSTRA ETNOGRÀFICA 2015La projecció d’Encaixonats va comptar amb una quinzena d’assistents. I podria ser ben bé un bon aperitiu per les jornades que es fan aquest dissabte 10 i de les quals us adjunto la informació que hi ha al seu web. A finals d’octubre hi ha una altra projecció del documental, a veure si podem concretar-ho aviat :

Arquitectura, Urbanisme i Poder Popular.Jornades per Vallcarca 10 i 17 d’octubre 2015

Jornades de aprenentatge i anàlisi entorn al barri i a la problemàtica urbanística i les conseqüencies socials i econòmiques que genera.

10 d’Octubre

10h Xerrada i retrospectiva entorn a la història més propera del barri. Amb l’antropòleg Marco Stanchieri

12h Visita guiada i Vermut: Recorregut per visitar el patrimoni urbanístico arquitèctonic de Vallcarca i els espais en conflicte. Amb l’Assemblea de Vallcarca.

17 d’Octubre

10h Xerrada sobre el futur del barri i pluja d’idees i propostes.

12h Visita guiada i Vemut: Recorregut per visitar i conèixer els diferents projectes i iniciatives veïnals que han sorgit en els darrers temps i els espais de referència dels moviments socials als barri. Amb l’Assemblea de Vallcarca.

+info a esfa.particpoacio@gmail.com

Organitzen i col·laboren:

-Col·lectiu Volta, Unió Internacional d’Arquitectes, ESFA, Arquitectes Sense Fonteres, Ateneu Popular de Vallcarca i Assemblea de Vallcarca.

 

 

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario